6.jpg

Beszámolók

Az elfelejtett tavacska kincsei....

Vannak horgászatok melyek kiemelt figyelmet érdemelnek a horgásztól. Nos, nekem ilyen, amikor év végén kedvenc tavaim egyikére készülődök.  A kis Farkincás tó és a köztem kialakult kapcsolat, már több mint évtizedes, az eltelt idő alatt rengeteg változáson ment át eme ékkő, köszönhetően megalkuvást nem tűrő tulajdonosának. Sajnos a sok-sok pozitív változás ellenére, a kis tavacskának, elég sok rosszakarója is akad, többek közt olyanok is, akik maguk is horgászták ezt a csöppnyi vizet, de mostanság sikkesebb szidni a tavat!

Egyedül a tavon!!

Péntek estétől kezdődött a horgászat, vasárnap reggelig. 18-órakor már lent is voltam a nagyon jó, és megszeretett 6-os horgászhelyen. Majd még a besötétedés előtt, gyorsan beeveztem csónakkal, és az alapos meder feltérképezés után elkezdtem bójázni, és etetni.

25 kg-os tőponty!!

Bélavári Márió az S. P. Carp Team csapat tagja május 27-én intenzív fárasztás végén sikeresen fektetett matracra egy 25 kilós mohás hátú tőpontyot, a túrán sikerült még megszákolni egy gyönyörű 18 kilós potykát is, valamint több 10 kiló feletti halat.

A fogásokhoz gratulálunk a horgásznak, valamint kívánjuk, hogy mindenkinek hasonló élményekben legyen része a tavon.

 

Nem eszik, nincs bent hal???

Sziasztok!Horváth Szabolcs vagyok és a március végi horgászatunkról szeretnek beszámolni! Varga Péter barátom egy héttel a peca előtt hívott, hogy vele tartok e egy 72 órás bojlizásba a tó 10es helyére? Természetesen igent mondtam és elkezdtünk készülni a túrára! Hajnalban érkeztünk a Tóra nagy reményekkel!, lévén h én falubeli vagyok naponta látogattam ki érdeklődve a halak étvágyáról!

Szép fogások tavalyról...

Sajnos csak most juttot ídőm arra,hogy elküldjem nektek.
 
Az első kép egy 15,60 kg-os tőponyt.Erőteljes húzos kapással jelentkezett be fél 5 körül, egy szem 18mm-es Cipro Naked gólyora.

2 nap = 300Kg

Sziasztok!Németh Péter vagyok, és egy kis beszámolót írnék az augusztus elejei horgászatunkról.
Két napra és egy éjszakára indultunk a horgászatra! Félve vágtunk neki a túrának, mivel az előtte lévő hetekben sok rosszat hallottunk a tóról, sőt előtte pár héttel mi is "nulláztunk" sajnos!

Elérhetőségek

Halőrház Telefon:

06/30463-8876

Email:

farkincasto@gmail.com

 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Partnereink


Warning: INSERT command denied to user 'farkincastosql'@'localhost' for table 'watchdog' query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:362:\"INSERT command denied to user 'farkincastosql'@'localhost' for table 'accesslog'\nquery: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('Beszámolók', 'taxonomy/term/2', '', '54.234.0.2', 0, '2832658b71f1e93cea801aaa59653013', 401, 1516651156)\";s:5:\"%file\";s:68:\"/web/farkincasto/farkincasto.hu/modules/statistics/statistics.module\";s:5:\"%line\";i:64;}', 3, '', &# in /web/farkincasto/farkincasto.hu/includes/database.mysqli.inc on line 135