3.jpg

II. Farkincás-tavi, K-Karp & Big Carp Baits bojlisuli 2012.07.16-2012.07.18

Az idei évben második alkalommal kerül megrendezésre a Püspökmolnáriban található Farkincás tavon a II. Farkincás-tavi, K-Karp & Big Carp Baits bojlisuli gyermekek részére.

A bojlisuli célja a fiatalokkal megismertetni a bojlis horgászat rejtelmei mellett a halakkal való kíméletes bánásmódot, valamint környezetünk védelmét.

A bojlisuli ideje alatt a gyerekek megtanulhatják, különböző előkék, kötések elkészítését valamint a legnépszerűbb csalizási technikákat. A markeres és rakétás etetés apró trükkjeit, a bója, csónak és halradar használatát.

Bemutatásra kerül még a bojli elkészítése, különböző etetőanyagok elkészítése, a paszták, dippek bemutatása.  További célunk a fiatalok tábori társasági életbe való bevezetése.

 

A szervezők által biztosított kellékek: Csónak, mentőmellény, pontykímélő matrac csalik (Big Carp Baits), végszerelékek és aprócikkek (K-Karp).

 

Alvás, pihenés a horgászhely mellett sátrakban történik. A tábor lakóinak teljes ellátást biztosítunk. A gyerekek fürdése a falu tornatermében lesz !

A szülőknek kell gondoskodniuk:

1 botos bojlis horgászatra megfelelő felszerelés (horgászbot, orsó, zsinór, horgok, ólmok, különböző apróbb bojlis kiegészítők)



Írásos szülői beleegyezés,orvosi igazolás !



Sátor, bojlis ágy vagy matrac, bojlis- vagy kemping szék, hálózsák, fejpárna

Korlátozott számban a szervezőknek lehetőségük van felszerelések biztosítására. Ha valaki szeretné ezt a lehetőséget igénybe venni, kérjük, előre jelezze.



A tábor 2012. július 16-án 8 órakor kezdődik és 2012. július 18-án 17 órakor zárja kapuit.

 

Jelentkezést csak korlátozott számban tudunk elfogadni, ami max 15 főt jelent.

Jelentkezni lehet: 11-16 éves korig a bakler.balazs@freemail.hu

 

Részvételi díj:15 000 Ft

Fizetési határidő :      2012.június.20

Elérhetőségek

Halőrház Telefon:

06/30463-8876

Email:

farkincasto@gmail.com

 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.

Partnereink