3.jpg

fontos

azt szeretném kérdezni hogy a horgászhelyhez be lehet-e menni kocsival a kipakolás idejéig 10-11-es horgász helyet foglaltuk le de szerintem ennek nincs jelentősége és több napra megyünk ha ez fontos lenne

Tisztelt Tulajdonos,

Azt után szeretnék érdeklődni hogy az idős ősz hajú hölgynek (aki általában felveszi a telefont) mi a munkabeosztása? Mert akkor amikor ő van nem szeretnék többet menni horgászni (több horgásztársammal egyetembe)!
Nem tudom hogy a témával kapcsolatos jelzést adtak-e a horgászok, de én eddig kétszer jártam a tavon és úgy voltam kezelve mintha személyes ellenség lennék elsőre és második alkalommal is.

Le a kalappal amit ott összehoztak, környezetbe, halállományba... minden elismerésem. Védeni is kell az ilyen értékeket ez nem vitás. De ez is, ahogy sok minden más továbbra is egy szolgáltatás, ahol a horgász a vendég, ő adja a pénzt. Biztos vagyok benne hogy remekül megy a tó és vannak horgászok/foglalások, de abban is biztos vagyok hogy az új horgászok fele nem kívánkozik vissza a tóra a fogadtatás/stílus/anyagiasság miatt. Ezzel a három negatív értelemben vett jelzővel tudnám illetni az ott dolgozó hölgyet. Direkt nem írom hogy a személyzetet mert találkoztam normális értékrendű és stílusú úrral is hölggyel is (sajnos neveket nem tudok).

Kérem gondolják át a dolgot, amennyiben a munkabeosztás publikus, közöljék azt és figyeljék meg a változást hogy a horgászok melyik időpontokra foglalnak szívesebben helyet!

További jó munkát!

Üdv
Endeavour

Ha több napra mentek akkor be

Ha több napra mentek akkor be lehet menni!

Elérhetőségek

Halőrház Telefon:

06/30463-8876

Email:

farkincasto@gmail.com

 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Partnereink


Warning: INSERT command denied to user 'farkincastosql'@'localhost' for table 'watchdog' query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:349:\"INSERT command denied to user 'farkincastosql'@'localhost' for table 'accesslog'\nquery: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('fontos', 'node/440', '', '54.234.0.2', 0, 'b8705f658964a44e7105c358778e9a21', 368, 1516650896)\";s:5:\"%file\";s:68:\"/web/farkincasto/farkincasto.hu/modules/statistics/statistics.module\";s:5:\"%line\";i:64;}', 3, '', 'http://fa in /web/farkincasto/farkincasto.hu/includes/database.mysqli.inc on line 135