1.jpg

Farkincás Horgásztó - Püspökmolnári

Tulajdonosok:

  • Baumgartner Tibor
  • Somogyi Lajos
  • Halõrház telefonszáma: (06/30463-8876)
  • Email cím: fakincasto@gmail.com
  • Víztípus: régi kavicsbánya
  • Területe: 8 hektár
  • Átlag mélysége:1,5 méter
  • Meder: kavicsos

Jegyváltás: helyben a halõrháznál A Farkincás-tó a Vas megyei Püspökmolnári község határában terül el. A festõi szépségû tó egyaránt élményt nyújt a horgászoknak és a természet szerelmeseinek.

A tó bojlis jellegébõl adódóan nagy számú rekordlistás ponty és amur élõhelye. A pontyok legöregebbjei meghaladják a 27 kilogrammos súlyt, de amurból is mérlegeltek már 26 kilogrammot átlépõ példányt. Fõbb érdekességek egyike a 10 kilogrammos fehér koi, valamint a 30 kilogrammos albínó busa.

A rablóhalak közül sem ritkaság a 10 kilogrammot meghaladó csuka és süllõ. Ritkább vendég a compó és néha harcsa is mutatja magát. Feketesügérek is gazdagítják tavunk halfaunáját.

A Püspökmolnári Farkincás, bojlis tó. A bojlizás alapelve: FOGD MEG és ERESZD VISSZA! A kíméletes bánásmód és a fényképezés utáni azonnali visszaengedés minden idelátogató horgásznak érdeke, hogy minél többen átélhessék egy 20 kilogramm feletti hal megfogásának felejthetetlen élményét.

A stég használata illetve a csónakos horgászat nem megengedett! A bojlis horgászok hozott csónakból etethetnek. Jegyváltás helyben a halőrháznál! Az éjszakai horgászatra előzetes egyeztetés után sporthorgász jeggyel van lehetőség, a sátorhely pedig ingyenes. Éjszaka a tavon csak érvényes horgászjeggyel rendelkezők tartózkodhatnak. Kivétel a horgász felesége, kiskorú gyermeke.(férje, barátnője, élettársa) Látogatóknak sötétedésig el kell hagyniuk a tó területét! Az éjszakai horgászat nyugalmának betartása mindenki számára kötelező! További információkért érdeklődjön a tulajdonosoknál a fenti telefonszámokon.

Eredményes horgászatot kíván a Vasi Kapás Bt!

Elérhetőségek

Halőrház Telefon:

06/30463-8876

Email:

farkincasto@gmail.com

 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Partnereink


Warning: INSERT command denied to user 'farkincastosql'@'localhost' for table 'watchdog' query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:382:\"INSERT command denied to user 'farkincastosql'@'localhost' for table 'accesslog'\nquery: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('Farkincás Horgásztó - Püspökmolnári', 'node/4', '', '54.234.0.2', 0, '73c55e1967ade7d87f89c2e9ba88b291', 449, 1516650441)\";s:5:\"%file\";s:68:\"/web/farkincasto/farkincasto.hu/modules/statistics/statistics.module\";s:5:\"%line\";i:64;}', in /web/farkincasto/farkincasto.hu/includes/database.mysqli.inc on line 135