2.jpg

Versenyek

I. K-Karp & Damil.hu bojlis kupa

2013-ben első alkalommal megrendezésre kerül a I. K-Karp & Damil.hu bojlis kupa ,melynek helyszíne a rendkívüli halállományával rendelkező Püspökmolnári határán található Farkincás - tó .

 

Ideje : 2013.09.12 - 2013.09.15 a verseny időtartalma 72 óra

Helye : Püspökmolnári , Farkincás - tó

V. Farkincás tavi nagyhalfogó bojlis kupa, eredmények

Idén 5. alkalommal került megrendezésre a Farkincás tavi nagyhalfogó verseny. A május 5-én délután három órára gyülekező csapatok kellően optimistán várták a megméretetést a meglehetősen rossz előjelek ellenére.

I . K-Karp & Big Carp Baits kupa, Farkincás tó, eredmények

Az idei évben első alkalommal ki írt K-Karp & Big Carp Baits Kupáról készült beszámoló mellett a fogásokról és az eredményhirdetésről készült fotók is elkészültek. A könnyűnek nem nevezhető versenyre, rányomta bélyegét az igencsak változatos, frontokban bővelkedő időjárás, valamint a halak gyengécske "kapó" kedve. Persze azért így is akadtak fantasztikus fogások és egy 20+-os tólakó is horogra csábult.

V. Farkincás tavi nagyhalfogó bojlis kupa

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre május 5-8 között a nagyhalfogó bojlis kupa. Alábbiakban a versenyszabályzat és pontozás mellett a nevezett csapatok névsorát is olvashatjátok. Kívánunk minden résztvevő csapatnak fogásokban gazdag jó versenyzést!

I . K-Karp & Big Carp Baits kupa, Farkincás tó

Az idei esztendőben, első ízben kerül megrendezésre a K-Karp & Big Carp bojlis kupa a Farkincás tavon. A várhatóan sok izgalmat és szép fogásokat hozó verseny, versenykiírása mellett, megtekinthető a nevezők listája valamint a helykiosztás is.

I. Farkincás Tavi Nagy Hal Fogó Feeder verseny beszámoló

Sikeresen lezárult az első I. Farkincás Tavi Nagy Hal Fogó Feeder verseny a Püspökmolnári Farkincás tavon.

Elérhetőségek

Halőrház Telefon:

06/30463-8876

Email:

farkincasto@gmail.com

 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Partnereink